Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите во Република Македонија, Самка Ибраимоски денеска на прес-конференција истакна дека вчера …

Министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите во Република Македонија, Самка Ибраимоски смета дека со Предлог-законот за употреба …

Од Локалната самоуправа на Кочани информираат дека министерот без ресор во Владата на Република Македонија, Самка Ибраимовски, ја посетил Општината при што остварил средба со …

Coнот за „ветениот Запад“ ја испразни единствената ромска општина во Европа. Азилот за Ромите значеше надеж, но за многумина донесе разочарување, пишува Дојче веле. Gлавна …

Video

Follow Us