Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Sumnal

Роберт Мугабе не прифаќа повлекување од претседателската функција на Зимбабве пред редовните избори закажани за следната година. Делегацијата на Јужноафриканската заедница за развој посредува во …

Победа на Себастијан Круц и неговата Народна партија, покажуваат прелиминарните резултати од парламентарните избори во Австрија. Обраќајки им се на своите подржувачи, Курц порача дека …

Video

Follow Us