Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Roma ki MK

Денеска со амбасадорот на Франција, г-дин Кристиан Тимоние и неговите соработници имавме работен доручек во општина Шуто Оризари. Разговаравме за приоритетите на новото раководство на …

Министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите во Република Македонија, Самка Ибраимоски денеска на прес-конференција истакна дека вчера …

Министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата на Ромите во Република Македонија, Самка Ибраимоски смета дека со Предлог-законот за употреба …

Video

Follow Us