Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

18 nov, 2016 578 views

Здружението за заштита на правата на детето денеска, со настан во Дневниот центар за деца на улица, ќе го одбележи Меѓународниот ден на детето. Настанот е …

17 nov, 2016 450 views

Поранешниот швајцарски политичар јавно побарал Македонија да стане двојазична, односно да се промени македонскиот Устав по примерот на Швајцарија Поранешниот швајцарски политичар Андреас Грос во …

17 nov, 2016 502 views

Одделението за заштита на правата на децата и на лицата со посебни потреби при Народниот правобранител, денеска ќе го промовира Посебниот извештај за состојбата со почитувањето и …

Video

Follow Us