Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

22 nov, 2016 709 views

Никола Груевски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на митингот  во Охрид вчера истакна дека програмата на ВМРО-ДПМНЕ „Реално“ содржи над 500 страници на конкретни проекти, мерки и …

22 nov, 2016 714 views

На вториот ден од кампањата ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Ресен и во Струга. Опозициската СДСМ попладне ќе оддржи митинзи во скопските општини Драчево, Кисела …

21 nov, 2016 660 views

Делегација на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), составена од шест члена, а предводена од Стефан Шенах (Австрија), ќе спроведе предизборна посета на Македонија …

Video

Follow Us