Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

Отворањето на пристапните преговори, кога овие услови ќе бидат исполнети е одлука што ќе ја донесе Советот – одговори Коцијанчич. Портпаролката на Еврокомисијата, Маја Коцијанчич, …

Информациите до партиите говорат дека секоја до нив е со амбиции токму човек од нејзините редови да ја преземе оваа функција. Во понеделник треба да …

Video

Follow Us