Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

18 nov, 2016 416 views

  Во рамките на работната посета на Канада, министерот за одбрана на Република Македонија, Зоран Јолевски, во Отава имаше средба со Џорџ Фури, спикер на …

18 nov, 2016 443 views

Здружението за заштита на правата на детето денеска, со настан во Дневниот центар за деца на улица, ќе го одбележи Меѓународниот ден на детето. Настанот е …

17 nov, 2016 357 views

Поранешниот швајцарски политичар јавно побарал Македонија да стане двојазична, односно да се промени македонскиот Устав по примерот на Швајцарија Поранешниот швајцарски политичар Андреас Грос во …

17 nov, 2016 373 views

Одделението за заштита на правата на децата и на лицата со посебни потреби при Народниот правобранител, денеска ќе го промовира Посебниот извештај за состојбата со почитувањето и …

Video

Follow Us