Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

29 nov, 2016 481 views

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура на Република Македонија (СОНК) денеска ја оцени како добра одлуката за повлекување на претходното известување за воведување фиксно …

Video

Follow Us