Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

6 dec, 2016 548 views

„Апликацијата за проверка на податоците во Избирачкиот список за граѓаните кои ќе гласаат во избирачките места на територијата на Република Македонија веќе е функционална и …

6 dec, 2016 532 views

Претседателот на Либералната партија и носител на листата во првата изборна единица, Ивон Величковски, денеска на средбата со граѓаните во Кочани порача дека претстојните избори …

6 dec, 2016 354 views

Централниот предизборен караван на Коалицијата за промени и правда,цпредводен од Демократскиот сојуз, денес престојуваше во повеќе населби, меѓу кои Маџир маало, во Скопје, каде се …

Video

Follow Us