Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

5 dec, 2016 297 views

Демократската унија за интеграција, преку економската конференција го промовираше еден од главните столбови, столбот за развој и економска рамноправност. Фатмир Бесими од економскиот секретаријат на …

5 dec, 2016 268 views

Политичките партии денеска продолжуваат со активности за изборната кампања за предвремените параламентарни избори  што ќе се одржат в недела. Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од …

4 dec, 2016 248 views

 Сојузот на синдикати на Македонија доставил нови докази до Основното јавно обвинителство кои ја потврдуваат кривичната пријава против техничката министерка и четворицата претседатели на гранкови …

4 dec, 2016 305 views

Претседателот на Либералната партија Ивон Величковски заедно со кандидатите за пратеници од Прилеп денеска имаше средба со прилепчани пред кои ја претстави изборната програма. Величковски …

Video

Follow Us