Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

Во присуство на дипломатскиот кор започна продолжението на конститутивната седница на која треба да се избере претседател на Комисијата за избори и именувања и нејзини …

Video

Follow Us