Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

All posts under: Macedonia

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорката на Репубика Турција во Република Македонија, Тулин Еркал Кара, честитајќи му го изборот …

Лидерот на СДСМ Зоран Заев денеска во обвинителството за организиран криминал и корупција бил повикан да даде исказ во врска со кривичната пријава која СДСМ …

Според доказите до кои дошла истрагата,претседателот на ВМРО-ДПМНЕ од 2009 до 2015 година спротивно на законските одредби овозможил финансирање на партијата, заради зацврстување на политичката …

Video

Follow Us