Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Американскиот државен секретар Џон Кери навести дека постои план БХ за Сирија во случај на неуспех на дипломатскиот и политичкиот процес кои САД и Русија …

Францускиот претседател Франсоа Оланд призна дека три децении нуклеарни проби во Француска Полинезија имале влијание на здравјето на луѓето таму и на тамошната животна средина …

Video

Follow Us