Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Погледајте ја неверојатната снимка која покажува како овој пилот го приземји авионот. Благодарение на него, сите патници ја преживеале несреќата. Пилотот на авиокомпанијата DžetBlu успеа …

Video

Follow Us