Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

„Ги повикуваме Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ, ако се за унитарна, суверена Република Македонија во којашто функционира правдата, јасно да ја поддржат Програмата на …

Турската министерка во неделата, рано наутро, во полициска придружба беше испратена од Холандија до границата со Германија. Градоначалникот на Ротердам Ахмед Абуталеб изјави дека специјалните …

Video

Follow Us