Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Во присуство на дипломатскиот кор започна продолжението на конститутивната седница на која треба да се избере претседател на Комисијата за избори и именувања и нејзини …

Отворањето на пристапните преговори, кога овие услови ќе бидат исполнети е одлука што ќе ја донесе Советот – одговори Коцијанчич. Портпаролката на Еврокомисијата, Маја Коцијанчич, …

Video

Follow Us