Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерката за образование и наука Рената Дескоска, присуствуваа на одбележувањето на Светскиот ден на ромскиот јазик, …

Министрите кои ја покриваат социјалната сфера во повеќе балкански држави, вклучително и на Турција, на конференција во Тирана денеска се договорија за решавање на проблемите …

Video

Follow Us