Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Роберт Мугабе не прифаќа повлекување од претседателската функција на Зимбабве пред редовните избори закажани за следната година. Делегацијата на Јужноафриканската заедница за развој посредува во …

Координаторот на пратеничката група на СДСМ Томислав Тунтев денеска најави амандмани на Предлог законот за употреба на јазиците, посочувајќи дека со овој закон ќе се …

Video

Follow Us