Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Posts by: Erdzan Memedov

Во рамките на проектот „Заедничка иницијатива за зајакнување на Ромското граѓанско општество на западен Балкан и Турција“ поддржан од Европската Унија во рамките на повикот …

Во интервју за црногорскиот медиуми АнтенаМ, премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев, вели дека се бара ново име на државата, промена на историјата и …

Video

Follow Us