Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Monthly Archive: decembrie 2017

Во рамки на „Граѓанскиот парламент“ кој стана редовна практика на градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, вечерва тој оствари средба со жителите на населбата Тризла, …

Зајакнување на жените Ромки и девојки преку дискусии да говорат за чувствителни табу теми, како што е сексуалното и репродуктивното здравје, права и пристап до …

Проблемите на ромското население во Битола се големи, додека решенијата не се испорачуваат во догледно време. Дискриминацијата врз нив е на повеќе нивоа, како на …

„Културните практики поврзани со 1 март – Мартинки“ и „Пролетната прослава Хидрелез“ се новите две културни добра од Република Македонија впишани во УНЕСКО-та Репрезентативна листа …

Video

Follow Us