Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Monthly Archive: noiembrie 2017

Денеска со амбасадорот на Франција, г-дин Кристиан Тимоние и неговите соработници имавме работен доручек во општина Шуто Оризари. Разговаравме за приоритетите на новото раководство на …

Video

Follow Us