Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Monthly Archive: iunie 2017

Здружението Дениз Фенери, ЕГИТИМ-БИР-СЕН и Здружението Енсар по повод Светскиот ден на сираците организираа ифтар за jetimite во различни градови во Македонија, а доделија и …

Турските културни и хуманитарни здруженија од Скопје „Ќопру“ и „Енсар“, со поддршка на Фондацијата на Турците на Румелија, во Куршумли Ан во Старата скопска чаршија, …

Се претпоставува дека една од точките ќе биде именувањето на кандидатите за функционери од вториот и од третиот ешалон. За напладне е закажана првата седница …

Video

Follow Us