Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Monthly Archive: mai 2017

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, оствари средба со амбасадорката на Репубика Турција во Република Македонија, Тулин Еркал Кара, честитајќи му го изборот …

Video

Follow Us