Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Monthly Archive: aprilie 2017

Руските власти соопштија дека уапсиле шестмина луѓе од Централна Азија во Санкт Петерсбург, осомничени дека врбувале луѓе за исламистички милитанти организации. Федералниот истражен комитет соопшти …

Video

Follow Us