Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Јавна седница на Антикорупциската комисија

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) денеска постапувајќи согласно член 74 од Изборниот законик ќе одржи јавна седница.
На седницата, како што соопшти ДКСК, ќе се разгледаат поднесени приговори во врска со член 8-а од Изборниот законик од Коалицијата предводена од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија против Министерството за правда, Државната комисија за спречување на корупцијата, АД Македонска пошта, подружница ГЦПС Скопје 2, ООУ „Страшо Пинџур“– Карбинци, НУ Театар за деца и малдинци.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us