Уште пет дена митинзи на партиите и коалициите

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ

Коалицијата „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи средби со граѓани во Илинден и Петровец, а митинзи во Арачиново и во Гази Баба. ВМРО- ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ има средби со граѓаните на Дојран и на Богданци, и митинзи во Валандово и во Гевгелија.

Продолжуваат партиските митинзи и средби за локалните избори. Коалицијата „Живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе одржи средби со граѓани во Илинден и Петровец, а митинзи во Арачиново и во Гази Баба.

ВМРО- ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ има средби со граѓаните на Дојран и на Богданци, и митинзи во Валандово и во Гевгелија.

ДУИ попладне има средба со граѓаните во Чаир, додека движењето БЕСА е во Куманово. Прес- конференција ќе одржи и Левица.

You may also like...

Sorry - Comments are closed