Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

СОБРАНИЕТО ОТВОРЕНО ЗА ГРАЃАНИ

Граѓаните денеска ќе можат да го посетат Собранието на Република Македонија.

sobranie1

„Тоа претставува можност посетителите да ја разгледаат внатрешноста на зградата како значајно историско обележје на македонската државност и да добијат одговор на нивните прашања“, соопштија од Собранието на Република Македонија.

Собранието е отворено за посета секој последен петок во месецот, а заинтересираните граѓани потребно е да се пријават на телефон 02/3113­683 или на е­маилs.stamenkovska@sobranie.mk, најдоцна пет работни дена пред посетaта.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us