Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Собранието отворено за граѓаните и в петок на 2. декември

Собранието на Република Македонија, поради зголемен интерес, ќе бидe отворенo и граѓаните ќе можат да го посетат и на 2 декември годинава (петок).

Собранието отворено за граѓаните и в петок на 2. декември

Како што истакнуваат од собраниската прес-служба, тоа претставува можност посетителите да ја разгледаат внатрешноста на зградата како значајно историско обележје на македонската државност и да добијат одговор на нивните прашања.

Собранието на Република Македонија вообичаено е отворено за посета секој последен петок во месецот, а заинтересираните граѓани потребно е да се пријават на телефон 02/3113-683 или на е-маил s.stamenkovska@sobranie.mk, најдоцна пет работни дена пред посетата.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us