Се зголемува поддршката на Владимир Путин 3 март 2016 – 09:34 Поддршката на рускиот претседател Владимир Путин го достигна својот максимум во изминатите четири години, покажува истражувањето на Серускиот центар за истражување на јавното мислење Поддршката на рускиот претседател Владимир Путин го достигна својот максимум во изминатите четири години, покажува истражувањето на Серускиот центар за истражување на јавното мислење, јави ТАСС. Седумдесет и четири проценти од Русија ќе гласаат за Путин, доколку тој се кандидира за претседател во 2018 година, 15 отсто нема да се определат за него, а 11 отсто се уште не можат да одговорат на тоа прашање. Седумдесет отсто од оние Руси кои сметаат дека Путин се уште не реализирал многу од своите предизборни ветувања, сепак ќе го поддржат на претседателските избори по две години. веста е прочитана 287 пати

PUTIN

Поддршката на рускиот претседател Владимир Путин го достигна својот максимум во изминатите четири години, покажува истражувањето на Серускиот центар за истражување на јавното мислење

Поддршката на рускиот претседател Владимир Путин го достигна својот максимум во изминатите четири години, покажува истражувањето на Серускиот центар за истражување на јавното мислење, јави ТАСС.

Седумдесет и четири проценти од Русија ќе гласаат за Путин, доколку тој се кандидира за претседател во 2018 година, 15 отсто нема да се определат за него, а 11 отсто се уште не можат да одговорат на тоа прашање.

Седумдесет отсто од оние Руси кои сметаат дека Путин се уште не реализирал многу од своите предизборни ветувања, сепак ќе го поддржат на претседателските избори по две години.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha