Прокисна канцеларијата на градоначалникот на Шуто Оризари

POPLAVA

Општината е под ризик од избивање поголем проблем поради протекување на вода директно во струјната инсталација.

Еве како изгледаат канцелариите на администрацијата и на градоначалникот после првиот дожд во Општина Шуто Оризари.

Како што соопштуваат од Општината повикувајќи се на сведоштва на вработените, ваквата ситуација е со години поради лошата кровна конструкција. Претходниот градоначаник наместо да интервенира во кровна реконструкција инвестирал во проширување и реновирање на сопствената канцеларија.

Општината е под ризик од избивање поголем проблем поради протекување на вода директно во струјната инсталација.

You may also like...

Sorry - Comments are closed