Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Продолжува кампањата – СДСМ во Гевгелија, ВМРО-ДПМНЕ во Штип

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ денеска митинг ќе одржи во Свети Николе (17:30) и во Штип (20:00).

Опозициската коалиција СДСМ  „За живот во Македонија“ митинг ќе има во Валандово (17:30) и во Гевгелија (19:00).

Денеска во Гевелија ќе бидеи Коалицијата за промени и правда во Гевгелија.

Демократската партија на Албанците ќе митингува во Желино (18:30), а Алијансата за Албанците во Долнени (18:00) и Кичево (19:00).

Носителот на кандидатската листа за ИЕ 1 Ден Дончев на Коалицијата ВМРО за Македонија денеска од 12 до 15 часот ќе оствари средби со граѓаните на Дебар Маало, пред Клиничкиот центар Мајка Тереза и пред ГТЦ. Коалицијата ќе има средба со граѓаните на Валандово во 14, со гевгеличани во 17 и со граѓаните на Општина Богданци во 19 часот.

Демократската унија за интеграција, ја продолжува изборна кампања во регионот на Полог, како и средби со граѓани во Струга и околина, каде што се предвидени разговори со различни групи на интерес.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us