Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Претпоследен ден од кампањата, СДСМ во Струмица и Радовиш, ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

На претпоследниот ден од кампањата коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, ќе одржи митинзи во Бутел (17:00), Гази Баба (19:00) и Шуто Оризари (21:00).

Коалицијата „За живот во Македонија“ предводена од СДСМ ќе има митинзи во Радовиш (17:30) и во Струмица.(19:00)

Претседателот на СДСМ Зоран Заев ќе има средби со претставници на Стопанска комора на Македонија.

Изборниот караван на Коалицијата за промени и правда, предводена од Демократскиот сојуз ќе го одржи завршниот предизборен митинг во Скопје. (ТЦ. Бисер/17:00)

Носителот на кандидатската листа за ИЕ 1 Ден Дончев на Коалицијата ВМРО за Македонија и Ненад Новковски, поранешен министер за образование ќе имаат средби со граѓаните. (Пред Министерството за надворешни работи, Управата за јавни приходи и во населбата Припор/12:00-15:00)

Во Скопје ќе одржи центарен митинг на Алијансата на Албанците.

Коалицијата „ВМРО за Македонија“ ќе има средби со граѓани во општина Ѓорче Петров. (парк на општина Ѓорче Петров / 13:30)

Демократската унија за интеграција ќе ја продолжат кампањата со средби со граѓани во  Шипковица (17 часот) и централен митинг во Гостивар во 19 часот.

Коалицијата претводена од Беса денеска ќе одржи митинг во Чаир, на паркингот кај Чаирчанка во 18 часот:

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us