ПИЛОТОТ НЕ Е ОД ОВОЈ СВЕТ: Авионот паѓаше, а тој го спушти на неверојатен начин

avion

Погледајте ја неверојатната снимка која покажува како овој пилот го приземји авионот. Благодарение на него, сите патници ја преживеале несреќата.
Пилотот на авиокомпанијата DžetBlu успеа безбедно да го спушти авионот, иако имал проблем со опремата за слетување.
Имено, предното тркало не сакало да се спутши, но пилотот сепак успеа да се призмеји и притоа да изведе неверојатно слетување. На интернет се појави снимката од неговиот извонреден потег и корисниците на социјалните мрежи му честитаа и му се восхитуваа на неговите способности.
Инаку, во авионот имало вкупно 97 патници и членови на екипажот.
Авионот тргнал од Вашингтон и летал за Бахамите, кога се случила оваа несреќа.

You may also like...

Sorry - Comments are closed