Курто Дудуш: Ќе обезбедиме нормални услови за живот во секој дом!

КУЦО

Во соработка со проектантското биро Адра Инжинеринг и ЈП Водовод и канализација започнавме проектирање на иден проект за изградба на атмосферска канализација на ул. Јован Хаџи Шишков и Брсјачка буна.

Како што ветивме, прв приоритетен проект во моето менаџирање со општина Шуто Оризари е решавање на проблемот со поплавувањето на домовите на жителите од долниот дел од општината, вели градоначалникот на оштина Шуто Оризари, Курто Дудуш.

Ќе обезбедиме нормални услови за живот во секој дом!

You may also like...

Sorry - Comments are closed