И Папата успеаја да го изнервираат

PAPA

Папата Франциско кој важи за многу трпелив при средбите со верниците, на последната посета во Мексико мораше нервозно да реагира.

Тој се поздравуваше со голем број на луѓе на преполниот стадион, а сакаше да благослови дете во инвалидска количка, но од масата на луѓе беше силно повлечен при што ја изгуби контролата и за малку ќе паднеше врз детето.

Обезбедувањето успеа да го крене, а папата нервозно му возврати не нетрпеливиот верник да не биде себичен.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha