Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Втор ден изборна кампања

На вториот ден од кампањата ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Ресен и во Струга. Опозициската СДСМ попладне ќе оддржи митинзи во скопските општини Драчево, Кисела Вода и во Аеродром. ДУИ изборната платформа ќе ја промовира во бизнис сала на скопски саем,  а ДПА ќе одржи митинг во село Црнилиште. Коалицијата за промени и правда ќе има средби со граѓаните од Карпош. А во вечерните часови ќе оддржи митинг во библиотеката „Гоце Делчев“ во Велес. Додека коалицијата ВМРО за Македонија ќе има трибина во домот на културата Григор Прличев во Охрид.

 

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us