Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

„ВМРО за Македонија“ во Прилеп: На граѓаните им треба трета опција

Коалицијата „ВМРО за Македонија“ на синоќешниот предизборен собир во Прилеп ги претстави своите кандидати и заложбите за граѓаните. Според Коалицијата, на граѓаните и на Македонија им треба трета опција.

Имаме искуство и екипа за да ја водиме државата. Потребна е трета опција за демократија. Тоа е колицијата „ВМРО за Македонија“, рече во Прилеп претседателот на ВМРО-народна и носител во четворката, Љубчо Георгиевски. Тој од граѓаните побара доверба за бројот девет и за 20 до 25 пратеници за да се обезбедат демократија и силна држава.

На собирот говореа и претседателите на „Достоинство“ Стојанчо Ангелов и на „Обединети за Македонија“, Љубе Бошкоски.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us