Send as Kolumns

Full Name (required)

Your Email (required)

Category (required)

Upload File (required: .txt, .doc, .docx)

Captcha (required)
captcha

Ахмети во Липково

Лидерот на ДУИ Али Ахмети, на конвенцијата каде беа промовирани кандидатите на партијата, изјави дека изборите на 11 декември се решавачки за иднината на земјата, бидејќи ќе се одлучува за големи прашања, како што се членството во ЕУ и во НАТО.

Ахмети од Липково порача дека 11 декември е важен датум од кој ќе почнат во земјата да се носат главните одлуки.

„Изборите на 11 декември се клучни, бидејќи се решава за големи прашања. Се решава дали ќе продолжиме по зацртаниот пат  или ќе се влечкаме. Ние сме со НАТО, со Брисел, со обединета Европа, со Вашингтон и со САД. Затоа, да си ја завршиме нашата работа и  да излеземе уште посилни.“ – изјави Ахмети.

You may also like...

Sorry - Comments are closed

Video

Follow Us